Phi Kristal 44 facet

Unieke 44 facet (hand)geslepen Phi Kristallen (Bergkristal). Vrijwel nergens anders in Nederland en België verkrijgbaar deze 44 Facet Phi Kristallen, unieke exemplaren.

Wilt u eerst in de winkel komen kijken en voelen? U bent van harte welkom, maar bel ons eerst even of het kristal nog leverbaar is (tel. 0512-542040 / 06-12519199). Wij reserveren het kristal dan geheel vrijblijvend voor u. Opmerking: Daar het kristal een natuurproduct is kunnen er kleine natuurlijke scheurtjes in zitten.

Werking PHI Kristal 44 facet

De 44-facet phi werkt ook op het niveau van de mensheid. Het verbindt het individu met het concept van de Overziel. Het maakt het onbekende bekend en stimuleert dieper onderzoek. Het herstelt geheugen en biedt het en-tree-niveau voor aardse voltooiing. Het bevordert heling in de fysieke aspecten van gewrichts-ontsteking en artritis verschijnselen. Het is behulpzaam  om doelen en energie in balans te brengen en in het stimuleren van hersenactiviteit en circulatie. De 44-facet phi helpt bij communicatie met het dierenrijk en de buffel.

Informatie afkomstig uit de Shield Of the Command newsletter juni 2009, Aartsengel Metatron gechanneld door James Tyberonn.

Bovenstaande tekst is afkomstig van Jill van Maasdijk, auteur van Lichtwerk in Nederland en uitgeefster van het blad Shield of the Command Newsletter (het blad van en voor Lichtwerkers in Nederland en België). Deze tekst is met toestemming van de auteur op www.geneeskrachtigestenen.nl geplaatst, verdere overname van deze tekst is niet toegestaan in welke vorm dan ook. copyright©2012JillvanMaasdijk.