K2 Azuriet

Kom tot inzicht zonder oordeel

K2 Azuriet werking

K2 Azuriet is de combinatie van Azuriet in Graniet. Het blauwe gedeelte de K2 is de Azuriet.

Maak kennis met deze K2 Azuriet, een unieke steen gewonnen uit de besneeuwde toppen van de Pakistaanse K2, de op één na hoogste berg ter wereld. Deze ruige besneeuwde toppen maken de mijnbouw moeilijk, daarom is deze speciale steen uiterst zeldzaam en moeilijk te vinden.

K2 Azuriet Werking

Het is dus een combinatie van Azuriet en Graniet, deze K2 Azuriet. Het balanceert de aardse ervaring met een hoger bewustzijn. Hierdoor kun je verbinden met spirit of het hogere terwijl je stevig op de aarde geaard blijft.

  • De K2 Azuriet helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat de K2 edelsteen je inzicht geeft in de ware motieven van jezelf en anderen. Je zou kunnen zeggen dat de K2 de waarheid boven tafel brengt.  Ondersteunend bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen.
  • De K2 Azuriet krijgt zijn hemelse kwaliteit van Azuriet en de aarding en stabiliserende eigenschappen van graniet, waardoor je de voordelen krijgt van een vredige geest, de opstap naar "spirituele verlichting".  Wanneer je universele waarheden zoekt, mediteer dan met het K2 edelsteen en ga diep...
  • K2 Azuriet is van toepassing op de wereld van vandaag, omdat het ons helpt de toekomst te zien met een nieuwe duidelijkheid en visie. Het maakt dus heel goed verbinding met je intuïtie (derde oog), niet voor niets wordt de steen veel gebruikt door zieners, helderzienden, mediums en channelers.
  • De K2 Azuriet wordt geassocieerd met de kracht en de oplossing die ontstaat als je je in alle aspecten van het leven harmonieus en evenwichtig voelt. Het is het graniet dat de K2 zijn krachtige aardingseffecten geeft en de deuren opent voor je scherpste intuïtie. Graniet vormt de basis van de aardkorst en helpt ons te verankeren op de aarde, terwijl onze geest zweeft op gezwollen witte wolken en gesprekken voert met engelen. Zoek met de K2 Azuriet je innerlijke muze en vraag je creatieve geest om naar buiten te komen en te spelen.
  • K2 Azuriet helpt je controle over je emoties (terug) te krijgen en je weer gecentreerd en verbonden te voelen.
  • K2 Azuriet wordt ook wel K2 Jaspis, K2 Azuriet in Graniet genoemd.
  • Meer over deze fantastische steen volgt.

K2 Azuriet

Je kunt de K2 Azuriet hier kopen in onze online edelstenen winkel. We doen ons best de juiste steen voor je te selecteren.

K2 Edelsteen kopen

K2 Edelsteen | K2 Azuriet

Je kunt voor de K2 edelsteen ook terecht in onze edelstenen winkel in Bolsward. Dus langskomen en zelf uitzoeken en ervaren kan.

Onze edelstenen winkel