vera cruz amethist

Violette power van Saint Germain in kristal.

Vera Cruz Amethist werking

Vera Cruz Amethist, de violette power van Saint Germain in een kleine verpakking zullen we maar zeggen. De kleine laser kristallen van de Vera Cruz Amethist zijn zeer krachtig, hoogfrequent en werken diep door. In eerste instantie was ik wel wat sceptisch over wat er allemaal gezegd wordt over de Vera Cruz Amethist maar eerlijk is eerlijk wat een kracht zit er in deze kleine kristalletjes. Je voelt het door alle lagen heen stromen.

Vera Cruz Amethist werking

Vera Cruz Amethist

Je kunt de Vera Cruz Amethist ook hier online kopen. Ik doe mijn best de juiste steen voor je te selecteren.

Vera Cruz Amethist Kopen

Vera Cruz Amethist

Je kunt voor de Vera Cruze Amethist ook terecht in onze edelstenen winkel in Bolsward. Dus langskomen en zelf uitzoeken en ervaren kan.

Onze edelstenen winkel

De Vera Cruz Amethist Kristallen zijn verbonden met de Violette Vlam van Saint Germain.

De losse kristalletjes zijn een soort laser kristallen net als de Lemurische Kristallen en de ribbeltjes zijn als het ware de codering die deze kristallen met zich meedragen. Resoneer je op deze Vera Cruz Kristallen dan kun je dus bij de voor jouw benodigde informatie komen die je verder kan helpen op je pad van ascentie en transformatie. Vandaar dat de kristallen ook zo sterk verbonden zijn met Saint Germain en zijn transformerende Violette Vlam.

Vera Cruz Amethist:

  • kan je meteen in een b├ęta staat brengen wat bij meditatie, trance en spiritueel reizen een toegevoegde waarde kan zijn.
  • reinigt en activeert vooral bovenste chakra's maar neem vaak ook de andere chakra's "mee".
  • helpt onvoorwaardelijk lief te hebben waardoor je anderen hun eigen pad kunt laten lopen.
  • energie stroomt direct met hoge snelheid in je energieveld en lichaam.
  • kristalpunten werken als een laser dus kun je de energie sturen naar daar waar het nodig is.

Vera Cruz Amethist Kristallen

De Verz Cruz Amethist losse kristallen kun je gebruiken bij meditatie, healing en natuurlijk als je je wilt verbinden met de transformerende energie van Saint Germain. Door deze vast te houden en bij je te dragen.

Vera Cruz Amethist Clusters

De Vera Cruz Amethist Clusters zijn zeer geschikt om in een meditatie ruimte, slaapkamer, praktijkruimte, bij healingsessies. En natuurlijk als je je wilt verbinden met de helende en transformerende energie van Saint Germain.

"Hangers van Vera Cruz Amethist: Persoonlijk vinden wij het dragen van deze kristallen in hanger vorm niet fijn. De energie van de hanger waarbij de punt naar beneden gericht gaat dan vooral naar beneden en vele sensitieve mensen vinden niet fijn of dan werkt het averechts. Maar voel zelf vooral wat bij jouw past."

In de tijden van Lemurie en Atlantis werden de Vera Cruz Amethist kristallen gebruikt bij hun geneeswijzen en in kristal-healing ruimtes.

Het is natuurlijk mooi dat we dit nu "weten" maar hoe gebruiken we deze hoogfrequente kristallen vandaag de dag?

Dat laat ik je zsm weten, ben namelijk midden in dat proces bezig.

Martin