Aurasprays Energetische Reiniging en Bescherming

Een geweldig product voor onze "sensitieve" klanten... De aurasprays Bescherming en Clean Energy. De Clean Energy is goed te combineren met de Labradoriet en Spectroliet en handig in het gebruik waar Witte Salie of Palo Santo voor energetische reiniging niet te gebruiken is.

Vooral de Auraspray Clean Energy is een aanrader: We hebben Clean Energy uitvoerig getest bij onze klanten en bekenden alvorens wij dit product hebben opgenomen in ons assortiment. De reacties zijn divers maar zeer positief. “Van verhelderend, voel mijn kuiten (aarding) tot  voel/ervaar veel meer ruimte rondom mij heen”. Dit is echt iets voor (hoog)sensitieve mensen!

Clean Energy is ideaal voor ruimtes waar bijv. Witte Salie niet gebruikt kan worden om deze energetisch te reinigen. Tip: neem het mee op reis en reinig je hotelkamer, slaapkamer, vakantiewoning ermee. Veel therapeuten gebruiken Clean Energy tussen de behandeling(en) van clienten om de ruimte te zuiveren.

Martin

Gebruik Aurasprays
Spray 2 tot 3 keer per dag de aura spray over je heen. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan 1-2 pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld.

Let op dat je de spray niet in de richting van de ogen spuit en de spraynevel niet inademt.

Voor alle aurasprays kunt u terecht op www.inspiratie.info