Levertijden en Verzend-indicatie

Bij ieder artikel staat een verzend-indicatie. Hieronder een toelichting op de verzend-indicatie.

Verzend-indicatie:
  • Verzending binnen 1-2 werkdagen betekend dat het artikel meestal binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling wordt verstuurd.
  • Verzending ma-za voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd. Bij deze artikelen versturen we nog dezelfde dag, mits je bestelling voor 17.00 uur is geplaatst en betaald is. Dit geldt voor 99% van alle bestellingen. Je kunt hieraan echter geen rechten ontlenen wanneer dit niet lukt. Bij spoed whatsappWhatsapp ons of bel 0031 (0)515 700 287 ons na plaatsen van je bestelling.
Aflevering:
  • Pakketten worden na verzending de eerst volgende dag bij je aangeboden. Je ontvangt per e-mail een status update waarmee je een zogenaamde track and trace code kunt zien zodat je online de status van jouw pakket kunt volgen.
  • Brievenbuspost wordt meestal ook de volgende dag bij je afgeleverd. Dit is echter afhankelijk van het beleid van POSTNL in jouw regio.
  • Op zondag wordt er niet bezorgd.

Belangrijk:
Je kunt aan de verzend-indicatie geen rechten ontlenen. Deze website wordt regelmatig bijgewerkt. Veel van onze artikelen zijn uniek, er is er dus maar één van. Omdat wij ook een fysieke winkel hebben kan het dus voorkomen dat je een artikel besteld en betaald wat we net in de winkel verkocht hebben. Heel vervelend, maar we nemen dan zsm contact met je op om de afhandeling met je te bespreken. 

Het kan ook zijn dat je een artikel op onze website hebt gezien wat je graag nader zou willen bekijken/voelen in onze winkel. Je bent van harte welkom, maar neem even contact met ons, wij reserveren het artikel dan geheel vrijblijvend voor je. Je kunt ook de reservering online doen. Volg de bestelprocedure en kies aan het eind voor afhalen in de winkel en betalen in de winkel. Wij krijgen je bestelling dan binnen en reserveren het dan meteen voor je. We nemen dan ook altijd even contact met je op.

Voor meer informatie over onze leveringsvoorwaarden zie voorwaarden.