Gabbro Merliniet

Gabbro Merliniet

Deze prachtige natuur-creatie wordt ook wel 'mystical merlinite' of 'indige gabbro' genoemd. De steen is relatief kort geleden ontdekt in Madagaskar en Alaska. De steen in rijk aan het mineraal SiO2 (kwarts), magnesium en ijzer. Ook chroom, nikkel, kobalt, goud, zilver, platina en kopersulfiden kunnen in de Gabbro-Merliniet voorkomen. De Gabbro is een sedimentgesteente; hij wordt gevormd door diverse andere steensoorten zoals veldspaat, chloriet, serpentijn, muscoviet en magnetiet. Soms ook met sporen olivijn, chroomgranaat, actinoliet en biotiet.

De Gabbro verenigt het geestelijke en het aardse. Dat betekent dat hij balans schept tussen uitersten van positief en negatief, zoals goed en kwaad, je donkere en lichte kanten. De steen helpt je in jouw innerlijke strijd tussen extremen vrede te vinden. Door dit effect helpt de steen je inzicht te krijgen in je eigen gedragspatronen (want: je gedrag is een gevolg van je gedachten en gevoelens!).

De gabbro-merliniet is bovendien een heel spirituele steen. Het geeft je een dieper begrip voor  geestelijke en intu├»tieve gaven als heldervoelend, -ziend en -horendheid, en kan deze (mits in jou aanwezig!) versterken. Het kan je helpen lang vergeten herinneringen weer bewust te worden. Dat klinkt misschien alarmerend, maar wees gerust; alleen herinneringen die jou nu behulpzaam zijn zullen naar de oppervlakte komen.

Gabbro Merliniet 30-35 gram

GABB-01
    Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
Gabbro Merliniet 30-35 gram

Gabbro Merliniet trommelsteen / knuffelsteen van 30-35 gram. De afmetingen zijn ┬▒ 3x 2,5 x 2 cm. Afkomstig uit Madagascar.

Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat u geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief.