Spectroliet

Spectroliet kopen? Hier prachtige spectroliet.

Spectroliet is variant van Labradoriet. Onze spectroliet komt uit Madagascar. De labradorietvariant Spectroliet werkt net als Labradoriet, maar dan in een hogere trilling, dus sterker. Dat betekent niet dat dat in alle gevallen nodig of beter is. Voor kinderen onder de 12 is de mildere Labradoriet geschikter! Duidelijk is dat Spectroliet vooral op het geestelijk en energetisch vlak een sterke werking heeft.

De Spectroliet verwijdert psychisch 'restafval', dus de restanten van geleden en reeds verwerkt geestelijk leed. De steen verwijdert bovendien nare gedachten en projecties van anderen over jou. De Spectroliet dicht energie-lekkages.

Dit prachtige mineraal helpt bij onzekerheid en angst; het haalt je kracht naar boven. Het vergroot je empathisch vermogen (inlevingsvermogen) en helpt je dusdoende verschillen tussen jou en anderen te accepteren. Bij slapeloosheid is Spectroliet (in combinatie met een Hematietkwarts) een prettige bedgenoot.

Spectroliet is weer zeer actueel, o.a. na aanleiding van het artikel/aanbeveling in de Shield Of The Command van september-oktober 2015.

Binnenkort meer spectroliet online, in de winkel ruime voorraad.

Spectroliet plat

spect-plt
  • Beschrijving
Spectroliet plat "broekzak formaat".

Spectroliet om bij je te dragen. Prachtige stukken, hand-geslepen en gepolijst. Gewicht 40-60 gram. Afmetingen globaal tussen de 4-6cm lang, 3-4cm breed en 0,5-1,5cm dik. 

Daar deze Spectroliet een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat u geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief.

Spectroliet is weer zeer actueel, o.a. na aanleiding van het artikel/aanbeveling in de Shield Of The Command.