Phi Kristal 33 facet

Unieke 33 facet (hand)geslepen Phi Kristallen (Bergkristal). Vrijwel nergens anders in Nederland en België verkrijgbaar deze 33 Facet Phi Kristallen, unieke exemplaren.

Wilt u eerst in de winkel komen kijken en voelen? U bent van harte welkom, maar bel ons eerst even of het kristal nog leverbaar is (tel. 0512-542040 / 06-12519199). Wij reserveren het kristal dan geheel vrijblijvend voor u. Opmerking: Daar het kristal een natuurproduct is kunnen er kleine natuurlijke scheurtjes in zitten.

Werking Dubbeleinder 33-facetten Phi-kristal

De 33-facet phi-kristal werkt op het niveau van de mensheid en helpt de mens in het verwijderen van obstakels die z’n promotie tot de Christos in de weg staan. De 33-facet phi ontwikkelt het verlangen naar helderheid, groter mededogen en een inzicht in de eenheid van de gehele mensheid. Het verhoogt de ‘spirit van goodwill’ en brengt het verlangen naar onvoorwaardelijke liefde. De 33-facet phi maakt gebruik van de vijfde dimensie. Het brengt de Smaragden Straal van harmonie en healing binnen. Het resoneert met de energie van de eland en het hert.

Informatie afkomstig uit de Shield Of the Command newsletter juni 2009, Aartsengel Metatron gechanneld door James Tyberonn.

Bovenstaande tekst is afkomstig van Jill van Maasdijk, auteur van Lichtwerk in Nederland en uitgeefster van het blad Shield of the Command Newsletter (het blad van en voor Lichtwerkers in Nederland en België). Deze tekst is met toestemming van de auteur op www.geneeskrachtigestenen.nl geplaatst, verdere overname van deze tekst is niet toegestaan in welke vorm dan ook. copyright©2012JillvanMaasdijk 

Voor alle duidelijkheid deze kristallen zijn geslepen in Brazilië en komen dus niet uit Amerika. Maar de werking is er niet minder om!

PHI Kristal 33 Facet 216 gram

PHI Kristal 33 Facet Bergkristal van ± 216 gram en een lengte van ± 16cm.
PHI-33-008
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

PHI Kristal 33 Facet 567 gram

PHI Kristal 33 Facet Bergkristal van ± 567 gram en een lengte van ± 18cm.
PHI-33-016
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel