Geneeskrachtige Edelstenen

Geneeskrachtige Edelstenen

Geneeskrachtige Edelstenen online kopen, bekijken en/of in de winkel voelen? Inspiratie in Bolsward is de geneeskrachtige edelstenen winkel van Friesland. Ruim Assortiment, topkwaliteit, bijzondere geneeskrachtige edelstenen en lichtwerkers kristallen.

Al 10 jaar leveren wij geneeskrachtige edelstenen aan (zeer tevreden) klanten die vanuit heel Nederland en Belgiƫ naar onze winkel in Drachten komen.

Online geneeskrachtige edelstenen kopen is via deze website ook heel gemakkelijk en vele klanten maken hiervan dan ook dankbaar gebruik. Men weet dat wij kwaliteit leveren!

Daarnaast doen veel zoekopdrachten voor klanten die op zoek zijn naar hun specifieke edelsteen/kristal, in welke vorm dan ook.

Wij benaderen de edelstenen vanuit hun energetische werking, geneeskrachtige werking of helende werking hoe u het ook wilt noemen. Wij selecteren bij de inkoop alle geneeskrachtige edelstenen zelf waardoor wij zeker weten dat de "werking" van de edelsteen beschikbaar is voor de klant die deze uitzoekt.

Meer informatie over onze "geneeskrachtige edelstenen winkel" volgt binnenkort. U bent natuurlijk  van harte welkom in onze winkel aan de Nieuwmarkt 15 in Bolsward.