Super Seven Kristal

Super Seven Kristal, Super Seven Steen

Super Seven Kristal / Crystal / Edelsteen, ook wel de Melody Stone genoemd. Super Seven kristal wordt wel beschouwd als een geschenk van Espirito Santo (Heilige Geest) en wordt in o.a. in Braziliƫ en Madagascar gevonden. Deze zeer bijzondere steen bevat ten minste zeven verschillende mineralen en hun eigenschappen, waardoor het een enorm krachtig kristal is. In de Super Seven kristal zit ten minste (in het algemeen) Amethist, Bergkristal, Rookkwarts, Rutielkwarts, Cacoxeniet, Goethiet, Lepidocrociet. Maar ook komt hematiet, zwarte toermalijn(naalden) voor.

Mediteren met of het dragen van de Super Seven opent je hart en helpt je bij het loslaten van oude patronen en gewoonten zodat er plaats wordt gemaakt voor nieuwe (liefdevollere) wegen en zienswijzen.  De Super Seven "lijnt"  je chakra's uit en maakt verbinding met het hogere terwijl je ook goed geaard blijft.

Onze voorraad Super Seven bestaat op dit moment uit ruwe kristallen en enkele prachtige getrommelde kristallen. De ruwe Super Sevens zien er misschien wat minder mooi uit, maar de werking is er niet minder om. Wellicht zijn deze nog iets krachtiger dan de bewerkte exemplaren. De grotere ruwe Super Seven zijn geweldig om mee te mediteren.

De Super Seven kristallen die hier staan zijn afkomstig uit Braziliƫ.