Arkansas Kristal

Arkansas kristal zijn kristallen (Bergkristal) die gedolven zijn in mijnen in Arkansas USA.

Een Arkansas Kristal heeft een hogere trillingsfrequentie dan de "normale"bergkristal uit Madagaskar, Brazilië of China en heeft een diepe verbinding met het Atlantis-tijdperk.

De Arkansas Kristal is zeer geschikt voor gebruik bij (groeps)meditatie, channeling & healingsessies. Wij hebben al vele Lichtwerkers, lezers van het blad Shield of The Command, Healers en vele anderen mogen voorzien van hun Arkansas kristal.

De Arkansas Kristallen die u bij ons kunt kopen zijn ruwe onbehandelde stukken, het pure "materiaal" dus.

U kunt bij ons terecht voor een "standaard" Arkansas Kristal met een prima energetische werking, deze zien er soms wat minder mooi uit. Maar wij hebben ook "exclusieve" Arkansas Kristallen. Prachtige top kwaliteit Arkansas Kristallen om te zien en zeer krachtig voor gebruik in praktijkruimtes, groepmeditaties, lichtwerk en meer.

De EX topstukken zijn volgens onze inschatting minimaal 20 jaar geleden al gedolven.

Wilt een Arkansas kristal komen bekijken & voelen bel dan altijd eerst even om te controleren of het Arkansas Kristal nog beschikbaar is. Wanneer u al een keuze heeft gemaakt kunt u het Arkansas Kristal van uw keuze direct bestellen en daarmee reserveren.

Let op: Aangezien wij ook directe verkoop in onze winkel hebben kan het voorkomen dat u het Arkansas kristal dat u bestelt/reserveert niet meer beschikbaar is. Wij nemen dan z.s.m. per telefoon voor overleg contact met u op.

Arkansas Kristal 264 gram

Arkansas Kristal van ± 264 gram
ARK-124
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

Arkansas Kristal EX 1490 gram

Arkansas Kristal van ± 1,49kg met een globale afmeting van 20cm lang, 13,5cm breed en 9,5cm hoog.
ARK-EX-28
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

Arkansas Kristal EX 760 gram

Arkansas Kristal EX van ± 0,76KG
ARK-EX-22
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel