Shungite

Shungite edelsteen. Getrommeld en ruw kopen.

De Shungite die u bij ons kunt kopen is afkomstig uit Rusland en van uitstekende kwaliteit. Helaas is er ook veel B-kwaliteit en deze heeft niet de benodigde geleidende eigenschappen. Je kunt bij ons terecht voor de getrommelde en de ruwe Shungite. 

De grotere Ruwe Shungite word door vele klanten van ons gebruikt om "straling" in woningen te neutraliseren. De kleinere getrommelde Shungite is zeer geschikt om te dragen en om bij diverse elektrische apparaten te leggen.

“Shungit - Shungite " is de BESTE edelsteen tegen straling! Het wordt ook wel geschreven al Shungiet, in alle gevallen gaat het om dezelfde steen met dezelfde eigenschappen.

Shungiet - Shungite steen

Shungiet - Shungite trommelsteen 10-20 gram, ± 2-3 cm
SHUN-TR-02
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite 5 stenen

Setje van 5 ongepolijste Shungite.
SHUN-TR-ONGPL-5
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite 250 gram

± 250 gram getrommelde en ongepolijste Shungite
SHUN-TR-250
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite hanger

Shugite hanger (zilveren oog en stiftje)
SHUN-HG-001
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite hanger geboord

Shugite hanger geboord. Kan dus als hanger gedragen worden maar ook in de broekzak.
SHUN-HG-002
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite Donut Hanger

Shungite Donut Hanger ± 5cm doorsnede.
SHUN-DON-001
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite Piramide

In piramide vorm geslepen ongepolijste Shungite afmetingen ±5x5x5cm.

SHUN-PYR-001
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite Kogelarmband 10mm

Shungite Kogelarmband kogels 10mm. Ongepolijst.
SHUN-ARM-01
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite Bol 4cm

Shungite Bol ± 4cm doorsnede ± 75 gram. Ongepolijst.
SHUN-BOL-001
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite Ruw Emmer 5KG

Shungite Ruw Emmer 5 Kilo (Gratis verzending)

SHUN-5KG
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

Shungite Ruw 1KG

Shungite 1 kg ruwe stukken

SHUN-1KG
Verzending: binnen 1-2 werkdagen

“Shungite" is de BESTE edelsteen tegen straling! Denk eerst aan houtskool; dat kristal is absorberend - het wordt gebruikt om giffen en ziekte uit het lichaam te trekken en ze op veilige manier te elimineren. Denk dan aan houtskool met hersenen! Dat is Shungite. Het is een aarde en lucht energie, met een vleugje vuur - een ongebruikelijke en krachtige combinatie van energieën om gelijktijdig mee te kunnen werken. Ja, het verwijdert giffen en ziekten uit het lichaam (m.a.w. het verwijdert dat wat er voor een goede gezondheid niet in thuis hoort), maar het is nog veel, veel, veel meer dan dat. Dit is een kristal met alle capaciteiten voor healing, die een kristal maar kan dragen. Het zal de meer dan intense trillingen blokkeren, die op dit moment uit het binnenste van de Aarde omhoog komen. Deze intense, schurende, rots op rots met magma vibraties, hebben het vermogen om het immuunsysteem te verzwakken en stress, angst en onrust in ons op te wekken. Leg Shungite bij de computer of T.V. en het zal ook alles, wat elektronisch is en je ziek zou kunnen maken, blokkeren. Ik zie Shungite als een zwart gat, dat alles wat verkeerd is met ons lichaam absorbeert en de negatieve energie kan niet verder gaan. Die energie wordt afgebroken binnen het kristal. Het is alsof de negatieve energie tegen een stenen muur aankomt en gewoon ophoudt te bestaan.” Jill van Maasdijk.

Bovenstaande tekst is afkomstig van Jill van Maasdijk, auteur van Lichtwerk in Nederland en uitgeefster van het blad Shield of the Command Newsletter (het blad van en voor Lichtwerkers in Nederland en België). Deze tekst is met toestemming van de auteur op www.geneeskrachtigestenen.nl geplaatst, verdere overname van deze tekst is niet toegestaan in welke vorm dan ook. copyright©2012JillvanMaasdijk.

Ook Frank Silvis van Vortex Vitalis maakt veel gebruik van (onze) Shungiet - Shungit bij zijn werkzaamheden (o.a. meten en neutraliseren van straling). Frank was 17 oktober 2015 in het programma "Het Groene Oosten" van RTV Oost. Daarin bespreekt hij wifi-straling en gaat met shungit aan de slag.

Terug naar boven