Phi Kristallen

Phi Kristallen - Phi Kristal - Phi Crystal - kopen

Phi kristallen worden o.a. gebruikt door o.a. Lichtwerkers en Kristalhealers en hebben een geweldige werking. Wij hebben sinds 2009 veel prachtige phi kristallen van Bergkristal in de "kleine"maten van 8 tot 24 cm in 6, 12, 24 en zelfs 33 en 44 facet geslepen verkocht.

Daarnaast zijn er een paar bijzondere mega phi kristallen in bergkristal en rookkwarts van 3 tot 7 kilo geleverd aan onder andere de lezers van het blad The Shield Of The Command.

De ervaringen met het werken, gebruiken en/of mediteren met een Phi kristal zijn heel uiteenlopend en veelal bijzonder te noemen.

De Phi Kristallen zijn er in verschillende uitvoeringen en daarmee ook werking. We hebben de "werking" beschreven maar dit is volgens ons soms te kort door de bocht. Een Phi kristal zoekt u als "gebruiker" uit en daarom is de werking ook vaak uniek. Nogmaals laat u leiden door het kristal en niet alleen door de werking.

De Phi kristallen worden ook veel gebruikt in combinatie met Kristallen Schedels. Daarnaast is er in The Shield Of The Command geschreven over zogenaamde Neo-Atlatische Krachtgenerator daarin nemen de Phi Kristallen een centrale en belangrijke rol in. Lees meer over de Neo-Atlatische Krachtgenerator hier

Wat zijn de Phi Kristallen - Phi Kristal - Phi Crystal nu eigenlijk?

Phi-kristallen, door hun geheiligde geometrische constructie, zenden een unieke energie, een kristallijnenlicht uit. Phi-kristallen veranderen de vibratie van de capabele gebruiker en de frequentie waarop de geest van de mens werkt. Phi-kristallen ontvangen menselijke intentie en inderdaad, intentie schept een energie die samengebundeld en getransformeerd wordt door kristallijn licht. Deze verbeterde energie is in staat om te manifesteren en reikt van de hemelen naar de aarde en van de innerlijke naar de uiterlijke dimensies! Het doel van het gebruik van een Phi-kristal is om de gedachte en energie die men wenst te richten, te versterken en samen te bundelen.

Omdat er nog wel eens misverstanden zijn de hieronder de afbeelding van de "stroming" van de Phi-kristal:

 

We hebben in mei 2016 weer een grote zending PHI 24 en PHI 44 binnen gekregen. Nog niet online verkrijgbaar, uiteraard wel in de winkel. Bel 0512-542040 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.