Hematietkwarts

Hematietkwarts van uitstekende kwaliteit en betaalbaar.

Naast de "normale bekende eigenschappen" blijkt de hematietkwarts voor o.a. Lichtwerkers nog iets te doen. Hematietkwarts activeert het DNA. Het activeert het DNA in al uw cellen waardoor deze "verjongen" en "vernieuwen", de oorspronkelijke blauwdruk wordt geactiveerd.

Wanneer er dus weer een grote energetische shift is geweest (zoals 20-06-2012) dan is het aan te bevelen om een Hematietkwarts bij u te dragen of er mee te mediteren. Voelt u dat u klaar bent dan is dit oké.

Reinig de hematietkwarts door deze in bijvoorbeeld een nacht in water met 2 druppels Crab Apple te leggen of gebruik een andere methode die u zelf graag gebruikt. Berg de hematietkwarts op in een plastic zakje/bakje tot u hem weer nodig heeft bij de volgende "energetische" shift.

De hematietkwarts uit Madagascar die u hier ziet wordt ook wel de Agnitiet genoemd Lees meer Hematietkwarts DNA Ontsluiter

Hematietkwarts 25-50 gram

HK-TR-001
    Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
Hematietkwarts 25-50 gram

Getrommelde steen Hematietkwarts van ± 25-50 gram. Afmetingen liggen tussen de 3,5 x 2,5 x  2,5 cm. Deze Hematietkwarts is afkomstig uit Madagaskar.

Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat u geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief.