Lavendelkwarts

Lavendelkwarts kopen? Bij ons prachtige lavendelkwarts van klein tot groot, ruw en bewerkt.

Lavendelkwarts een soort rozenkwarts met amethist-achtige eigenschappen. Prachtig om te zien met een heerlijke zachte energie. Kan helpen door overbelasting ontstane hoofdpijn en pijn in het lichaam te verzachten. Werkt diep in zenuwstelsel, geeft rust en reinigt het lichaam. 
Emotionele blokkades en vastzittende energie worden opgeheven, waardoor een een betere doorstroming ontstaat in de geest en lichaam. 
Lavendelkwarts kan helpen bij het vinden van antwoorden op vragen in uzelf.

Lavendelkwarts haalt het goede in de mens naar boven, bevordert liefde en creativiteit, helpt bij heimwee, verzacht het gevoelsleven, helpt tegen verbittering.

Lavendelkwarts heeft op veel terreinen dezelfde functie als Amethist. Ontspannen, kalmeren en verbeteren van het slapen. Lavendelkwarts hoort in woonkamers, slaapkamers, kinderkamers en meditatieruimtes.

Lavendelkwarts steen

lavkwt-001
    Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
Lavendelkwarts trommel/knuffel steen

Lavendelkwarts om bij je te dragenof om neer te leggen. Prachtige stukken, hand-geslepen en gepolijst. Gewicht 25-50 gram. Afmetingen 2-4cm. 

Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat u geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief.