BELANGRIJKE INFORMATIE

Het Corona virus heeft Nederland behoorlijk in zijn greep. Ook ik heb de nodige voorzorgsmaatregelen genomen zie hiervoor onderstaande informatie.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar in deze tijd.

Martin 

DE WINKEL

Tot en met zaterdag 28 maart 2020 is de winkel is alleen geopend op afspraak voor gerichte aankopen en afhalen van bestellingen gedaan via onze webwinkels, whatsapp 0612519199 of mail naar bestelling@inspiratie.info

Wat houd dat in, gerichte aankoop? Een voorbeeld, je wilt graag shungite en hebt nog wat stenen of andere artikelen die je wilt kopen. Je appt me of belt. Ik zorg dat de winkel open is zodat je gericht kunt shoppen. En dat mag best in de rust, het genieten van de winkel mag blijven! Maar ik wil graag zorgvuldig om gaan met onze gezondheid, die van de kinderen en uiteraard die van jou. Dus weer ik veel mensen tegelijk in de winkel. Zie het maar zo, ik heb dan alle aandacht voor jou  .

Heb je iets nodig in een straal van 10 km rondom Bolsward? Dan breng ik het bij je langs, voorwaarde is wel:

 • minimale order € 15,--
 • bestelling gedaan via deze website, telefoon, whatsapp 0612519199 of bestelling@inspiratie.info 
 • vooraf betaling via iDEAL, Paypal of Creditcard
 • ik hanteer de zelfde voorwaarden als de bezorgers van de bezorgdiensten, dus contactloze bezorging. Ik zet het neer of hang het aan de deurkruk, bel aan en loop snel weg    .

ONLINE BESTELLEN

Voor bestellen hier op www.geneeskrachtigestenen.nl verandert er weinig. Ik kan nog steeds versturen en ook de bevoorrading vanuit mijn centrale magazijn kan gewoon door gaan. Er kan natuurlijk vertraging ontstaan, daarvoor graag je begrip. Dus bestel zoveel mogelijk online, daarmee kan ik mijn bedrijf overeind houden en ook andere ondernemers steunen door ook weer bij hun te bestellen.

Aangezien er op dit moment toch ook veel vraag is naar “stenen” en ik die lang niet allemaal online heb staan kun je deze ook bestellen via whatsapp 0612519199, per mail bestelling@inspiratie.info of bel 0612519199.

Bezorging: Postnl, DPD en DHL bezorgen nog steeds met extra maatregelen.

Pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. Indien nodig tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van een legitimatie te noteren.

Contact

Je kunt ons per telefoon, mobiel, whatsapp, mail of skype bereiken. Kunnen wij je even niet te woord staan spreek dan je naam en telefoonnummer in. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Wij zijn bereikbaar op:
   0515 700 287 | 0031 515 700 287

 06 125 19 199 | 0031 6 125 19 199  

 winkel@inspiratie.info

 inspiratie-webwinkels

En kunnen we je even niet te woord staan, spreek dan even je naam en telefoonnummer in dan bellen we je zsm terug.

De openingstijden van onze edelstenen winkel in Bolsward zijn:

 • maandag gesloten
 • dinsdag gesloten
 • woensdag op afspraak
 • donderdag op afspraak
 • vrijdag op afspraak
 • zaterdag op afspraak
 • zondag EVENTUEEL OP AFSPRAAK